Velkommen, Gjest ( Registrer | Logg inn )
Sett inn GRATIS annonseBetingelser for bruk (Bruker avtale)

1. Betingelser

Ved å bruke denne siden, godtar du sidens Betingelser for bruk og Personvern betingelser. Utover hva som er spesifiert gjelder Norsk lov og brukere som ikek retter seg etter dette vil bli utestengt fra siden.

2. Ansvar

  1. Roto.no tilbyr en annonse plass til hele Norge og det er opp til hver enkelt å legge ut annonser som han/hun har rettigheter til å legge ut. Vi tar intet ansvar for hva hver enkelt legger ut av annonser. Det er selgers plikt å legge ut annonser som han/hun har retigheter til å legge ut, dette gjelder bilder/tekst og alt annet som har med annonsen å gjøre. For kjøpere er det viktig å merke seg at Roto.no ikke er part i noen transaksjoner som skjer mellom selger og kjøper og vi tar intet ansvar for handler som er utført på sden, vi tilbyr kun en annonseplass.

3. Begrensninger

Roto.no logo og annet materiale som naturlig tilhører under roto.no eies av Gull Sider AS, som er selskapet bak tjenesten. Det er på ingen måte lov å benytte vår logo eller andre data uten vårt samtykke. Det er ikke lov å legge annonser funnet på roto.no på andre sider uten vårt samtykke.

4. Feil og tekniske begrensninger

Vi har utviklet et system som skal gjøre annonse prosessen så enkel som mulig og med ytterst få feil og begrensninger. Skulle vi derimot oppleve nedetid eller feil kan det ikke kreves økonomisk eller annen form for kompensasjon for dette, da tjenesten er levert "as is"

5. Linker

Vi linker ut til eksterne kilder og vi har på ingen måte ansvar for linker eller innhold på eksterne kilder..

6. Redigering av betingelser

Vi påberoper oss retten til fortløpende å redigere våre betingelser og brukere av siden vil ved dette være bindt av eventuelle nye betingelser..

7. Sikkerhet

Vi vil til enhver tid gjøre vårt ytterste for at annonser og annet på siden er så sikkert som mulig, slik at kjøpere og selgere opplever et trygt miljø for å gjøre handler.

8. Norske annonser

Vi tillater kun Norske annonse og Norske annonsører, dette for å gjøre siden så sikker som mulig å bruke for alle.