Velkommen, Gjest ( Registrer | Logg inn )
Sett inn GRATIS annonseHjelp

Her finner du spørsmål vi har fått inn til redaksjonen. Vi har så godt det lar seg gjøre å besvare disse, dersom du ikke finner ditt svar her kan du kontakt oss.

Hva koster det å registrere seg på siden?

Absolutt ingenting. Det er helt gratis å registrere seg å være bruker på roto.no.

Hvor mye koster det for en selger å legge ut en annonse?

Kan jeg stole på at siden er sikker?

Vi gjør alltid alt vi kan for at annonsører på siden er så trygge som mulig. Systemet er utviklet med den siste krypterings teknologi slik at transaksjoner på siden ikke er utsatt. Det som alltid er en risiko er uærlige annonsører og skulle du komme ut for en uærlig annonsør setter vi pris på om du sier ifra slik at vi kan sperre den brukeren.

Hvordan finner jeg det jeg leter etter?

Du har flere valg:

  • Vi tilbyr et "hurtig søk" hvor du kan skrive inn søkeord og kategorier du vil søke.
  • Vi har en egen side for avansert søk, der du kan spesifisere ditt søk.
  • Hvis du vet hva du leter etter kan du ganske enkelt ble igjennom kategoriene listet på venstre side.

Kan jeg lagre en annonse for å se på den senere?

Ja. Du kan ha en egen favoritt liste inne på din konto. Hver annonse har en egen link "lagre i favoritter". Klikk på den linken og annonsen er lagret i din favoritt liste.

Hva hvis jeg ikke finner det jeg leter etter?

D kan sette opp et søke filter inne på din konto. Filteret sjekker da automatisk alle nye annonser og gir deg beskjed dersom det er annonser som inneholder dine søkekriterier. Dersom det dukker opp en annonse som du kan ha interesse av vil du mottta dette på e-post.

Hvordan kommuniserer kjøpere og selgere?

Køpere kan kontakte selgere via et kontakt skjema som er tilgjenngelig på hve annonse side. Selgeren får da beskjed på e-post og kan da enten svare direkte på e-posten eller logge inn på sin konto å svare via sidens meldings system. Selgeren kan velge å holde sin e-post annonym.